Elektra

Bouwmeester

Advies, installatie, service en onderhoud van hoogwaardige technische installaties 

Home » Over ons

Ervaren vakmensen

Bouwmeester Techniek & Beveiliging is in 1994 gestart als ETIB Bouwmeester en is in al die jaren een erkend elektrotechnisch installatiebureau in Apeldoorn geworden. Het team van Bouwmeester Techniek & Beveiliging bestaat uit 8 mensen die met hun vakmensen  onze klanten in heel Gelderland, Overijssel en Utrecht van onze diensten voorzien. Onze mensen zijn altijd op de hoogte van de laatste veiligheidsnormen.

Een goed team is flexibel en snel

Onze mensen werken nauw en intensief samen, met elkaar én met klanten. Dat doen we bewust, want het maakt ons flexibel. En dat is nodig, want de techniek ontwikkelt zich razendsnel en klanten met bijvoorbeeld storingen willen we à la minute kunnen helpen. Bovendien maakt goed teamwork ons werk extra leuk.
En dat vinden we ook belangrijk bij Bouwmeester Techniek & Beveiliging!

Een familiebedrijf waar alles draait om installatietechniek

In 1994 is Martin Bouwmeester het bedrijf gestart. Dat bleek een goede keus. Tevreden klanten en altijd meer dan genoeg werk zorgden ervoor dat het bedrijf snel kon groeien.

Zoon Mark werkte al van jongs af aan mee, omdat hij veel plezier vond in de techniek. Technische problemen waren voor hem puzzels die opgelost moesten worden. En dat lukte hem telkens weer. Hij maakte van zijn passie zijn werk en sinds 2017 is hij als partner in het bedrijf gestapt en leidt hij nu Bouwmeester Techniek & Beveiliging.

We werken graag met kwaliteitsmerken en houden van gedegen advies, korte communicatielijnen en een goeie service. Dat levert ons tot nu toe volop tevreden klanten op en daar doen we het voor.

Advies of offerte nodig?

Gratis en vrijblijvend

Bouwmeester:

  • Ervaren vakmensen
  • Betrouwbaar advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Onderdelen op voorraad
  • Snelle service op locatie
  • 24/7 uur bereikbaar

Contact

Adres 
Laan van de ram 64A
7324 BV Apeldoorn

Telefoonnummer 
055-3670340